Dress your Doll 1Dress your doll – Wat krijg je als drie vrouwen hun krachten bundelen in een project dat al hun ‘skills’ verbindt? Lena De Swert en Els Van Houtven, moeder en dochter, hebben samen twee passies: hun bedrijf, gespecialiseerd in textielbedrukking en hun prachtige collectie historisch meisjesspeelgoed. Rosalinde Heerkens ontwikkelt patronen voor de Belgische modewereld. Samen zijn ze Roos Productions, en de combinatie textieldruk, poppen en mode brachten ze samen in DressYourDoll: een uniek en gloednieuw concept, met veel liefde en enthousiasme ontwikkeld, voor kinderen die willen leren hoe ze zelf (poppen)kleding kunnen maken.

Een schaar, een naald en garen. Meer heeft je dochter niet nodig om aan de slag te gaan en een echte mode-ontwerpster te worden!

“Zelf poppenmode maken wordt kinderspel!”

De DressYourDoll collectie bestaat uit een aantal verschillende silhouetten in een opklimmende moeilijkheidsgraad van 1 tot 4 schaartjes. Met een beetje hulp kan een kind van zeven starten met niveau 1 schaartje. Mooi kunnen knippen en een recht eindje kunnen naaien is voldoende!

Alle silhouetten zijn uitgevoerd in verschillende prints en kunnen worden gecombineerd.

sewinggirl-dressyourdoll-1-640x640 sewinggirl-dressyourdoll-6-640x640 sewinggirl-dressyourdoll-9-640x640